Rommelige kamer

Heey meiden,

Ik denk dat er onder ons wel grote rommelkonten zijn. Ik ga jullie een paar tips geven hoe jullie je kamer netjes kunnen houden.

  1. Ten eerste als je afval hebt gooi het gelijk weg en leg het niet op je nachtkastje, bureau etc.
  2. Als je vieze was hebt leg het dan niet in een hoek in je kamer, op de grond of onder je bed, maar doe het direct in de wasmand.
  3. Heb je veel riemen, telefoonhoesjes en dat soort dingen, koop een opbergmand. Dat kan bij de Zeeman, Jysk, Xenos, Action etc. Doe daar je spullen in en zet deze mand in je boekenkast of in je kledingkast.
  4. Leg niet al je pennen los in je bureaulade of op je bureau maar koop een pennenbakje en zet deze op je bureau het ziet er leuk uit en is praktisch (kan natuurlijk ook in je bureaulade). Dit kun je bijvoorbeeld kopen bij Zeeman, Jysk, Xenos, Action etc.
  5. Maak ook je bed ’s ochtends op. Dit geeft een rustiger effect in je kamer.
  6. Maak je kamer zo nu en dan schoon. Als je grond heel vies is geeft dit een rommeliger effect dit is ook zo met je bureau, boekenkast, bovenkant van je kledingkast etc.
  7. Koop bij de Action (of een andere winkel) een kruidenrekje en zet daar je nagellakjes in. Dit oogt veel rustiger dan allemaal los in een kast of ergens anders waar ze los staan.

Neem een vaste dag waarop je je kamer op ruimt, zo voorkom je dat je het steeds uitstelt. Of neem een tijdstip op een dag dat je je kamer opruimt bijvoorbeeld elke avond 19.30u of een ander tijdstip.

Ik hoop dat jullie wat hebben aan deze tips.

xjes-Anne

Advertenties

2 gedachten over “Rommelige kamer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s