Mijn favoriete ontbijt op het moment!

Heey meiden,

2015-06-20 09.02.59 1_resized

Ik hou echt heel veel van ontbijten. Of het nu een warm croissantje is of een bak met muesli. Mijn favoriete ontbijt door de week is yoghurt met muesli met een kopje aardbeien thee erbij.

Ik heb wat onderzoek gedaan naar waar ontbijt goed voor is en wil dat met jullie delen.

Je ontbijt zorgt ervoor dat je darmen op gang komen. Je krijgt hiermee energie binnen die je helpt om fit en geconcentreerd aan de dag te beginnen. Bovendien ga je minder snel snaaien als je goed ontbeten hebt. Uit onderzoek blijkt ook dat mensen die hun ontbijt overslaan vier keer zoveel kans hebben om overgewicht te krijgen als mensen die ’s ochtends wel ontbijten.

Mijn mening:

Ik vind dat iedereen wel met een ontbijt moet beginnen. Het maakt je fit en je kunt je beter concentreren. Wat voor een ontbijt je neemt moet je lekker zelf weten. Of het nu een broodje is, yoghurt met muesli of een crackertje. Ik zou zelf geen crackertje nemen, want ik moet een uur naar school fietsen en dat houd ik op een crackertje niet vol 🙂 . Ook denk ik dat je dan ’s middags veel meer de neiging hebt om een snack te pakken dan wanneer je gewoon goed ontbijt.

Ik zou zeggen, blijf gewoon lekker ontbijten met waar je zin in hebt, maar sla het niet over <3.

xjes-Anne

2 gedachten over “Mijn favoriete ontbijt op het moment!

Plaats een reactie