1+1 GRATIS!!

Heey meiden,

Ik was al heel lang opzoek naar hét perfecte oud-roze nagellakje maar ik had hem tot op de dag van vandaag nog niet gevonden. Nou had ik laatst een

review gelezen over het merk: SinfulColors. Dus ik ging naar de Kruidvat in Opmeer. Ik kwam daar aan en vroeg zo: “Hebben jullie toevallig ook het merk SinfulColors?” Nee hoor die hadden ze niet, dan moest ik naar een grotere filiaal gaan. Ja nou lekker is dat, dacht ik bij mijzelf weet je wel kom ik hiereen hebben jullie ze niet 😦 . Dus ik ging maar een ander lakje uit zoeken en toen zag ik het bordje: 1+1 GRATIS! Nou ja bijna elk meisje houdt van een gratis make-upje, dus toen kocht ik twee nagellakjes. De één was oud-roze en de ander pastel-blauw. De roze was €1,89 en de blauwe €2,49 dus ik heb twee lakjes voor maar €2,49 🙂 .

~Essence ¡ARRIBA!, 01 hola, guapa~

image

image

image

Zo ziet de oud-roze eruit. Het is een hele matte kleur, op de dop staat ook ‘Chalky matt’ maar oké dat zag ik pas in de auto 🙂 . Het kwastje vind ik heel fijn werken, hij is ongeveer vijf milliliter breed. De nagellak is best snel opgedroogd, maar als je een mooi resultaat wilt, zou ik twee laagjes doen anders dekt ie je nagels niet goed.

~NYC shine in a minute, 325 rain drop~

image

image

image

Ik vind dat je deze nagellak makkelijk op je nagels kan aanbrengen zonder op de huid erom heen te knoeien, wat ik met andere lakjes wel vaak heb 😦 . Ook deze nagellak moet je twee keer aanbrengen voordat je nagels echt goed gedekt zijn. Er staat op het flesje dat ie binnen 60 seconden al droog is, maar dat is onzin want het zat er bij mij al vijf minuten op en het plakte nog steeds. Deze nagellak heeft een shine kleur, maar dat staat ook weer op het potje zelf (oh wat ben ik toch weer slim 😉 ).

Al met al ben ik heel tevreden over deze lakjes ze zijn makkelijk aan te brengen en I love the colors! <3.

xjes-Anne

12 gedachten over “1+1 GRATIS!!

Plaats een reactie