Haarlem & Katwijk

Heey meiden,

Wij zijn 11 augustus naar Haarlem en Katwijk geweest. We gingen eerst naar Haarlem. Daar zijn we naar het Corrie ten Boom huis geweest. Dat is een soort Anne Frank huis maar dit is minder bekend. Ik vond het interessanter omdat ik het verhaal van deze familie nog niet kende. Dit is dus echt een aanrader, het is gratis maar ze vragen wel een gift ook al is dat niet verplicht. Daarna zijn we in Haarlem ook nog naar Hunkermöller, Hema beauty, Hema, Van Haren & de H&M geweest. Bij Van Haren heb ik gymschoenen gekochten bij de H&M twee shirtjes voor €2,-.

DSC_0074 DSC_0080 DSC_0076 DSC_0077 DSC_0078


Daarna gingen we naar Katwijk. In Katwijk stond een markt en op die markt stond een vriend van ons, hij verkoopt zelf geschreven boeken. Op die markt heb ik een horloge gekocht voor €5,-.

DSC_0007 DSC_0008 DSC_0009

En twee nagelvijlen voor €10,-. We hebben daar nog een loempia kip gekocht, zó lekker!

Later zijn we weer naar die vriend toegegaan. Zijn vriend was er toen ook en nodigde ons uit om bij hun wat te komen drinken. En dat deden we! Het was heel gezellig, maar toen we op de klok keken was het al 19.30u toen hadden we besloten om naar de auto te gaan, dat was ongeveer een 15 tot 20 minuten lopen. We zouden eigenlijk in een restaurant gaan dineren maar we zouden daar dan pas rond 20.30u zijn en het restaurant ging om 22.00u dicht dus toen hebben we besloten om langs de Mc-Donalds te gaan en een andere keer in een restaurant te dineren 🙂 .

Deze dag was echt super gezellig!

xjes-Anne

Advertenties

2 gedachten over “Haarlem & Katwijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s