Chat

Wij leugenaars

Heey meiden,

Vandaag heb ik een review voor jullie van het boek ‘Wij Leugenaars’, het is geschreven door E. Lockhart. Ik ben op dit boek gekomen door een andere review en echt het is zo’n aanrader!


DSC_0295

Het boek gaat over Cadence. Cadence is eigenlijk waar het verhaal om draait. Cadence is het oudste kleinkind in de rijke Amerikaanse familie Sinclair. In die familie heeft ze haar neef Johnny, haar nicht Mirren en de soort buitenstaander Gat ze zijn heel hecht en maken veel lol met elkaar. Elk jaar brengt de familie samen de zomervakantie door op opa’s privé-eiland. Maar in zomer 15 is er wat gebeurd waardoor alles verandert. Nadat ze met haar vader naar Europa is geweest en heel veel pogingen heeft gedaan om contact op te zoeken met Mirren, Johnny en Gat keert ze twee zomers later weer terug naar het privé eiland. Cadence heeft veel last van zware migraine aanvallen en geheugenverlies, ze kan zich dan ook niet het ongeluk herinneren van twee jaar geleden. Beetje bij beetje krijgt ze weer vleugen terug van het ongeluk. Niemand wilt Cadence vertellen wat er bij het ongeluk is gebeurt en ze haalt zich van alles in haar hoofd. Het einde is dan ook het onmogelijke…..

Ik vind dit boek echt een aanrader vooral omdat je wilt weten wat er gebeurd is. Dit boek is met een andere manier geschreven die mij erg beviel. Je leest vooral in flashbacks en moet daarom even goed nadenken of het echt is of dat het een flashback is.

xjes-Anne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s