Chat

Nieuwe Winterjas!!

Heey meiden,

De winter zit er al weer aan te komen, na ja in ieder geval de herfst. Maar dan is het natuurlijk ook wel handig om een warme winterjas te hebben (aangezien ik een uur moet fietsen 😦 ).

Ik ging dus opzoek naar winterjassen en kwam op Zalando op de perfecte jas voor mij uit! Ten eerste hij is echt super mooi vind ik en hij is ook nog eens betaalbaar, want ik heb ook jassen van €70,- tot €170,- gezien en dat vind ik toch best wel prijzig. Dus ik heb hem bestelt enkreeg hem binnen twee dagen thuis bezorgt.

DSC_0383 DSC_0384  DSC_0387 DSC_0389

DSC_0398

De jas is van Benetton, zij verkopen kleding voor mannen, vrouwen en kinderen maar verkopen ook gewoon tassen en sieraden. Het schijnt een goed merk te zijn, ik ga het beleven, of niet maar in ieder geval ik ga het ontdekken 🙂 .

In het begin had ik verwacht dat ie tot ongeveer mijn middel zou komen, maar dat was niet zo….. En eigenlijk ben ik daar heel erg blij mee!! ❤ De jas is donker blauw en de ritsen en de binnenkant is héél zacht roze. De jas is lekker warm en ik heb absoluut geen spijt dat ik hem heb gekocht!!

xjes-Anne

6 gedachten over “Nieuwe Winterjas!!

Plaats een reactie