Chat

Happy me!

Heey meiden,

Zoals ik laatst al liet weten wilde ik heel graag mijn telelens + beschermlens kopen en een nieuwe SD kaart. Mijn SD-kaart heb ik afgelopen donderdag bestelt en die kwam zaterdag aan. Die zaterdag heb ik ook mijn telelens gekocht. Het is er niet zomaar één, nee hij heeft een verhaal….. Wil je weten wat het verhaal ervan is check mijn blog vrijdag weer even en dan zul je het wel zien. Goed nu had ik gezegd dat ik een foto verschil zou laten zien dus dat ga ik doen ook!


~Grootte verschil~
Nikon kitlens 18-55mm

DSC_0325  IMG-20151108-WA0004_resized IMG-20151108-WA0006_resized

Zoals jullie hierboven kunnen zien is deze lens wat klein. Op de onderste foto is ie op zijn grootst en op de foto’s daarboven het kleinst. Met deze lens heb ik niet zo ver bereik maar het is prima om review foto’s mee te maken, filmen, portret foto’s enz. Dit is het plaatje waar ik het verst heb ingezoomd met de kitlens:

DSC_0303

Dit plaatje is vanuit mijn raam gemaakt en dit is in mijn achtertuin. Dit is dus het verst wat ik kan inzoomen met mijn kitlens.

Tamron telelens 70-300mm

DSC_0329

IMG-20151108-WA0007_resizedIMG-20151108-WA0005_resized

Je kan wel zien dat deze lens echt een stuk groter is. Hier is hij weer bij het onderste plaatje het grootst en daar boven weer het kleinst. Met deze kan ik dan ook veel verder inzoomen! Ik kan met deze dan ook heel dicht bij vogels komen als ze vliegen. Deze ga ik dus vooral gebruiken voor natuur foto’s!! Hier een foto die is weer vanuit mijn raam genomen. Hieronder zie je eerst mijn raam en dan zie je een vage achtergrond. Op die vage achtergrond zie je een huis daarachter staat nog een huis met een schoorsteen en daar heb ik dus op ingezoomd.

DSC_0310DSC_0307

Dit is zegmaar mijn bereik met mijn telelens. Ik zelf ben er heel erg blij mee. Je kan er hele mooie foto’s mee maken en ik ga er zeker nog heel veel plezier van hebben!!


Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden!

xjes-Anne

Advertenties

4 gedachten over “Happy me!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s