Chat

(GESLOTEN) WINACTIE!!!

Heey meiden,

Ik werk nu een tijdje samen met D-Shop. En nu hebben wij met mijn mede-bloggers een mooie winactie opgezet! Dus nou ja lees wat hieronder staat en dan weet je precies wat je moet doen.

LAROME PARIS WINACTIE
13-11-’15 t/m 28-11-’15

Vandaag gaat eindelijk de Larome Paris winactie in samenwerking met D-Shop | Larome Paris en mijn mede-bloggers van start. Achter de schermen zijn wij bezig geweest om een leuke winactie op te zetten met mooie prijzen.

winactie larome paris1
 De laatste tijd heb je bij verschillende blogs geurige artikelen voorbij zien komen over Larome Paris. Zo kon je lezen op Tutje.nl dat zij de geurvergelijking schokkend vind, en zelf niet kon raden welke geur de “echte” was. En Femketje.nl heeft het over de ‘Real Deal’. En op Missgirlscorner.com lees je dat zij de geur sprekend vind lijken. Wie wil na het lezen van al deze mooie, maar vooral positief ruikende reviews kans maken op het winnen van 1 van de prijzen?

De winnaar van de hoofdprijs wint een geur van 100 ml. voor hem/haar naar keuze. De 2e prijs winnaar ontvangt een geur van 50 ml + 8 ml. voor hem/haar naar keuze en de 3e prijs is een geur van 50 ml. voor hem/haar naar keuze. Hier kun je bekijken uit welke geuren je allemaal kunt kiezen: Femme en Homme

Maar wat MOET je nou eigenlijk doen om kans te maken op 1 van deze mooie prijzen! Winnen gaat natuurlijk niet zomaar, je moet er wel wat voor doen.


FACEBOOK

  1. Like de Facebook pagina van Blog&Beauty en D-Shop, like en deel daarnaast ook het bericht van de winactie op de D-Shop Facebook pagina en vertel welke geur jij graag zou willen winnen en via welke blog je van de winactie hebt gehoord.

BLOGLOVIN

  1. VOLG Blog & Beauty en SAVE Zwarte harten (kaartspel) deze post over de winactie.

 INSTAGRAM

  1. VOLG @blogenbeauty en LIKE Zwarte harten (kaartspel) de foto van de winactie.
  2. VOLG @dshopnl en LIKE Zwarte harten (kaartspel) de foto van de winactie.
  3. VOLG @forever.anne en LIKE Zwarte harten (kaartspel) de foto van de winactie.

DE VOORWAARDEN:

  • LET OP! Om kans te maken op 1 van de prijzen moeten de bovenstaande stappen zijn uitgevoerd.
  • Je krijgt 1 stem per social media kanaal waar je op reageert. Dat wil zeggen dat als je op Instagram, Facebook en Bloglovin’ de stappen uitvoert dat je 3 stemmen krijgt en hierdoor meer kans maakt op een prijs. Ook voor het liken en delen worden extra stemmen uitgedeeld. Dus stel je volgt mij op Instagram heb je 1 stem, like je mijn foto ook nog heb je 2 stemmen. Dus eigenlijk hoe meer stemmen je hebt hoe meer kans je maakt op een prijs.
  • Meedoen kan tot 28 november, de winnaars krijgen persoonlijk bericht, laat een geldig e-mail adres achter in de comments.
  • Blog & Beauty maakt de winnaars bekend in de eerste week van december.

De winactie is in samenwerking met D-Shop en de volgende bloggers doen mee aan deze winactie:

MellaahZwarte harten (kaartspel) BeautyByBabs Zwarte harten (kaartspel) Dhini Zwarte harten (kaartspel) ValBlogin Zwarte harten (kaartspel) Ritsy Zwarte harten (kaartspel) LifeOffAnne Zwarte harten (kaartspel)Zwarte harten (kaartspel)Zwarte harten (kaartspel)

Ik heb voor mijn volgers nog steeds een speciale korting, als je nu besteld bij D-Shop.nl, kun je nog steeds de kortingscode gebruiken loanne5 en ontvang 5% korting op je bestelling.

xjes-Anne

Welk geurtje zou jij willen winnen?

Advertenties

2 gedachten over “(GESLOTEN) WINACTIE!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s