Chat

Magister vs. Labda

Heey all,

Vandaag heb ik een artikel over Magister vs. Labda

Wat is Labda nu eigenlijk? Labda is dé vervangende app van magister!


meta-app   VS. labda

~Magister~

Magister is eigenlijk de standaard app die elke school wel gebruikt. Je kan er je cijfers, uren, absenties enz. op bekijken. Het is heel precies met je absenties.

~Labda~

Labda is dus dé vervangende app van magister! Je kan er je cijfers op zien, ook die van de vorige jaren, uren, absenties enz.. Je kan er ook een pincode op zetten zodat niet iedereen gelijk alle cijfers kan zien. Het laadt snel je cijfers en uren en je krijgt een melding als er een nieuw cijfer erop staat. En je hebt er ook nog eens geen Wi-Fi voor nodig!!


Mijn mening is dat Labda effectiever is. Je kan je cijfers van de vorige jaren zien en het laadt lekker snel. Bij de cijfers van de vorige jaren werkt ie iets minder snel maar dat maakt mij niet uit. Bij de absenties klopt er volgens mij iets niet of er is op school iets fout gegaan maar ik stoor mij daar niet aan. Ook kun je zelf je thema kiezen bijv. groen, blauw, roze, geel enz. Ook kun je een grafiek zien en daar staat dan het gemiddelde van al je cijfers (7,67!).

Zo ziet het er uit:

Screenshot_2015-11-14-14-20-14_resized Zoals je ziet zijn de icoontjes hieronder anders gekleurd & de foto daaronder weer anders:Screenshot_2015-11-14-14-18-48_resized(1)Screenshot_2015-11-14-14-16-52_resized Je kan dus zelf je kleur uitkiezen:Screenshot_2015-11-14-14-16-32_resized Je kan zelf kiezen welk soort cijfers je wilt zien:

 Screenshot_2015-11-14-14-14-00_resized


Dus ik zou zeggen download Labda!

xjes-Anne

Advertenties

8 gedachten over “Magister vs. Labda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s