DIY make-up storage #2

Heey all,

Afgelopen week heb ik een artikel online gezet en dat was ‘DIY make-up storage’. Omdat die best wel lang was doe ik vandaag de andere twee DIY’s dus laten we maar gewoon doorgaan naar de DIY’s!

Wat je nodig hebt:

  • Lijmpistool
  • Koper & zilver spuitbus (Praxis & Action)
  • Sjabloon
  • 2 grote stenen

DSC_0073

Hierboven zie je het eindresultaat. Ik ben heel erg tevreden en het ziet er super leuk uit!

Stap 1. We gaan de sjablonen eerst downloaden, afdrukken en uitknippen. Hier zal ik even de afbeeldingen er onder zetten. Ik heb ze gedownload en toen in Word gezet en dan op de grootste stand uitgeprint.

DIY grote schaalDIY schaal

Bij de linker afbeelding knip je zegmaar op de buitenste randen. Dan ga je alle zwarte lijntjes vouwen. Bij de rechter afbeelding knip je ook eerst de afbeelding uit. Dan heb je ook nog wat dikkere lijnen, op die lijnen knip je ook, deze stap is heel belangrijk! En dan vouw je ook weer alle zwarte lijntjes. De rechter afbeelding heb je twee keer nodig!!

Stap 2. Als het goed is heb je nu alles gevouwen en dan kunnen we met het lijmen beginnen. Bij afbeelding één heb je van die soort randjes dus niet de driehoek maar de lijmrandjes. Daarop doe je de lijm en dan maak je een vijfje, je hebt een soort dakje van vijf driehoeken bij elkaar. Heb je GEEN vijf driehoeken dan doe je iets niet goed en dan moet je even doorgaan totdat je WEL vijf driehoeken hebt. Als je bijna klaar bent dan knip je er een driehoekje uit zodat je een opening houdt. Geen zorgen onderaan komt de video die mij geïnspireerd heeft dus die kan je altijd nog bekijken. Bij het rechter sjabloon smeer je op de driehoekjes met een cijfer de lijm. Natuurlijk begin je gewoon bij één en ook hier moet je weer een dakje maken van vijf driehoeken.

Stap 3. Als je dat alles hebt gedaan ga je de twee bakjes (het rechter sjabloon die je twee keer hebt) in elkaar duwen. Hier knip je ook weer een driehoek uit. Je plakt de twee bakjes aan elkaar door aan de binnenkant op het randje wat lijm te doen en de ander erin te doen. LET OP!!  De twee driehoekjes die je hebt uitgeknipt moeten wel tegenover elkaar zitten, anders heb je geen één geheel qua gat.

Stap 4. Dan pak je de stenen. Je spuit wat lijm op de onderkant in het bakje. Dan doe je je steen erin en daarmee houd je het bakje stabiel zodat ie niet zo snel om kukelt.

DSC_0075 DSC_0078

Stap 5. Dan ga je ze spuiten!! Doe dit buiten want het kan nevelen.

Dit was de DIY voor deze keer. Ik ben geïnspireerd door Tasha Leelyn. Ik hoop dat jullie deze DIY leuk vonden.

xjes-Anne

Advertenties

2 gedachten over “DIY make-up storage #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s