Black Opium Yves Saint Laurent

Heey meiden,

Vandaag heb ik een review voor jullie 🙂 . Ik had een waardebon van de Douglas en daarmee kon ik een gratis sample krijgen van de Black Opium Yves Saint Laurent.

~Het uiterlijk~

DSC_0302

DSC_0311 DSC_0313

DSC_0314

Het hoesje wat om het luchtje zit vind ik er heel chic uit zien. Het is zwart met goud wat ik echt heel erg mooi vind. Ik vind het leuke aan deze verpakking dat de eerste letters van het merk er op staan dus de Y(ves), S(aint) & L(aurent).

~Het luchtje &de geur~

DSC_0318

DSC_0320

DSC_0326

DSC_0322

Omdat het een sample is, is het luchtje niet erg groot. Maar natuurlijk wel groot genoeg om te weten of ik de geur lekker vind. In dit luchtje zit 1,5 ml. De geur vind ik echt fantastisch, hij is niet fruitig maar zoet. Normaal hou ik niet zo veel van zoet maar dit vind ik echt heel erg lekker <3. Het luchtje in de normale grote is er in verschillende maten qua ml.

Black-Opium-Yves-Saint-Laurent

Ook de grote versie vind ik er erg chic uit zien. Yves Saint  Laurent verkoopt niet alleen parfum maar ook make-up, kleding enz.

Ik zelf had nog nooit van het merk gehoord het komt uit Frankrijk en is voor wat ik heb gezien best prijzig, maar dan heb je ook wel wat moois of lekkers qua geur voor terug.

xjes-Anne

Advertenties

4 gedachten over “Black Opium Yves Saint Laurent

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s